Betondarálás

BETON, TÉGLA, TÖRMELÉK  DARÁLÁS HELYSZÍNEN

Feleslegessé vált épületét lebontjuk és a helyszínen újrahasznosítható anyaggá varázsoljuk! Miért jó ez önnek és a környezetének?

A ma emberének erőteljesen el kell kezdenie környezetének terhelés csökkentését! A bontásból származó beton és téglatörmelék elszállítása drága és nem környezet tudatos.

Cégünk lehetőséget nyújt önnek, hogy pénzt spóroljon, és közben csökkentse ökológiai lábnyomát! Emberek eddig azért fizettek, hogy bontási törmeléküket lerakókba, bányákba szállítassák ott hasznosítatlanul heverjenek a föld gyomrában, majd ismét pénztárcájukhoz nyúltak , hogy murvát,töltőföldet,kavicsot hozassanak az építkezésükre.Ön ne tegye! Zöldüljön úgy, hogy közben spórol.A darált beton és tégla kiválóan alkalmas útalapnak, térkő alapnak, alaptestek visszatöltésére.

MEGTAKARÍTHATÓ A SZÁLLÍTÁS ÉS A LERAKÓ KÖLTSÉGE ÉS AZ ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ TÖRT ANYAGÉRT SEM KELL FIZETNI.

Amivel dolgozunk:

Az MB Crusher több mint tizenöt éve vezető szerepet tölt be a törési technológiák területén, mint a legelső pofástörő-kanál tervezője és gyártója. Ezért is esett cégünk választása erre a törőkanálra. Az MB – L 160 szériás pofástörő kanál rakodógépekre szerelhető.

Városi építési területek, szűk munkahelyek ideális pofástörő adaptere, mely nagy telepített törőgépek kiváltásával oldja meg az Ön problémáját!

A hatékonyság és a mobilitás tökéletes kombinációja, amelyet úgy terveztek, hogy az anyag szilárdságától függően óránként 10m3-20m3 közötti termelékenységgel dolgozzon. A kompakt méret hatékony és könnyen használható.

Legyen ön a ma embere és gondoljon a holnapra, miközben PÉNZT és IDŐT TAKARÍT MEG!